TECNIFICACIÓ ESTIU'19

Direcció Esportiva/Tècnica: Juan Pablo Benedetti, (telèfon 630227150) trucar solament una vegada s'hagi iniciat el campus, com a màxim responsable del mateix, o bé abans per qüestions molt puntuals).

Entrenador UEFA A (nivell 2), responsable organitzatiu dels tornejos internacionals i esdeveniments i, entrenador d'equips de futbol base del FC Terrassa. 

Entrenador de porters: Javier Garcia i el seu equip de treball, serán els responsables de la tecnificació de porters del campus d'estiu d'aquesta edició 2019. El sr. Javier Garcia havia sigut porter profesional a l'Argentina amb l'equip Independientes de Avellaneda, i després com entrenador de porters treballant també a nivell professional amb els equips FC Toss Winterthur (Suïssa), Nama Sport Federación (Xina), CF Gavà (2ª divisió B), i també al nostre club en la temporada anterior 2017/18

 

Dates: Aquesta edició tindrà una durada de 5 Setmanes (25 Juny a 26 Juliol)

Horari:
- De 08:30 a 13:30 hores.
- 8.30: Convocatòria dels jugadors al Camp Mpal. Corró d’Avall.
- 9 a 13 hores: horari de tota l’activitat.
- 13.30 a 13.45: Arribada amb l'autocar a la rotonda del col.legi Guerau (al costat del Complex Esportiu Mpal. de Corró d'Avall).

Llocs:
Complex esportiu Corró d'Amunt.
Piscina Municipal.

Edats dels participants: Nens i nenes del 2005 fins al 2015.

Objectiu: Millora tècnica individual de l’esport del futbol amb exercicis de tecnificació intensiva i tàctica, reforçant l’aprenentatge adquirit als entrenaments regulars de la temporada.

Preu: 245€ pack 5 setmanes. O bé, 55€ pack 1 setmana.
NO ES PODRÀ PAGAR PER DIES, MÍNIM 1 SETMANA.

Grups: Depèn de la quantitat d’inscripcions per edat o categoria.

Agenda de la jornada:
08:30-09:00 Convocatòria dels jugadors al Camp Mpal. Corró d’Avall i sortida amb autocar.
09:15-11:15 Entrenaments especifics al Camp Municipal de Corró d'Amunt.
11:15-11:45 Esmorzar.
11:45-12:45 Activitats de piscina, de pista i competició de concreció d'objectius.
12:45-13:15 Dutxa (obligatori després de cada sessió).
13:15-13:30 Arribada al pàrkink d'enfront el pavelló de Les Franqueses (rotonda).

Lliurament d’obsequi: L’últim dia del campus de tecnificació, es lliurarà a cada participant un butlletí de notes (qualificacions d'activitats realitzades), una bossa de regals, un trofeu individual i a més de les dues samarretes que es lliuraran el primer dia de campus.

Cada participant haurà de portar de casa seva el següent material:
- Botes de futbol de gespa artificial
- Sabatilles esportives "Bambes"

- Pantaló curt, mitgetes, canyelleres (aconsellable) i samarreta (solament el primer dia).
- Tovallola
- Vestit de bany i estris específic (solament el dia de piscina).
- Xancletes i sabó per dutxar-se

 

Accidents: En cas d’accident portarem al participant al servei d’urgències de la Mútua del Carme de Granollers a 2 Kilòmetres de les instal·lacions esportives municipals de Corró d’Amunt. Al camp tindrem una farmaciola de primers auxilis per casos d’accidents lleus i a més el campus té una assegurança d'accident i de responsabilitat civil. En cas d'accidenthan de portatr el jugador a la Mútua del Carme de Granollers, plaça de Pau Casals s/n, 08402 Granollers, que és on teniu contractada l'assegurança d'accident.

Medicaments: Indiqueu ben clarament si el participant ha de prendre algun medicament especific i quines pautes hem de tindre en compte. L’entrenador responsable del seu grup i el Director tècnic del campus s’encarregaran de que compleixi amb el tractament mèdic que correspongui.

Diari d’incidències: Els entrenadors faran un informe diari del seu grup on descriuran totes les incidències destacables de tots els participants del seu grup. El Director Tècnic del Campus s’adreçarà als pares del participant en cas d’incidència.

Instruccions per la inscripció:
1. Emplenar degudament i signar el full d’inscripció.
2. Fer el pagament via transferència bancària, amb el nom del jugador i possar a l'apartat del concepte "campus CF Les Franqueses" (molt important).
3. O bé, fer el pagament directament en metal·lic a les oficines del club en l'horari de dilluns a divendres de 18 a 20.30 h.
4. Lliurar la documentació (full d'inscripció) al club.

IMPORTANT: S'ha de fer el pagament del campuscom a màxim una setmana abans de l'inici del mateix.

PORTERS: Realitzem entrenament específic de porters, durant la primera franja del matí de cada sessió del campus.

En cas de qualsevol consulta podreu trucar al número de telèfon 600 83 54 28, i preguntar per Juan Luis Sánchez (coordinador general del CF Les Franqueses i responsable organitzatiu d'aquesta edició del campus).