Victòria de prestigi de l'Aleví C

El passat dissabte dia 09 de febrer l'Aleví C va guanyar un partit molt important al camp de la UD Lourdes (2-4). Els dos equips que encapçalaven la classificació del grup 32 es jugaven molt en un duel en el que el guanyador del mateix sortiria com a líder del Campionat.

El partit disputat al Municipal Joan Bocanegra va disputar-se en un ambient fantàstic de futbol, amb càntics, tambors, animació per megafonia, que feia que l'equip local partís com a favorit per endur-se la victòria. Amb aquest ambient, la UD Lourdes va aconseguir avançar-se al marcador a la sortida d'un còrner. A partir d'aquest moment, els nostres es van fer amb el control del partit, defensant amb seguretat i generant diferents ocasions de gol. I així va ser, Nyan Pacheco va anotar dos gols abans de finalitzar el segon quart (1-2).

A la represa, el partit va tenir la mateixa dinàmica, amb control i bon joc dels nois entrenats per Eric i Arnau Girabent i, Nyan Pacheco va tornar a anotar pels franquesins a la sortida d'un còrner amb un remat de cap (1-3). En els últims 15 minuts de joc, l'Aleví C va demostrar un control excepcional, molt encoratjat pel seu públic. Un gol de cada equip va fer que s'arribés al 2-4 definitiu.

Amb aquesta victòria, els nostres encapçalen la classificació amb 54 punts, tres més que la UD Lourdes i, amb el gol average general guanyat momentàniament.

Felicitar als dos equips i a les dues aficions pel bonic partit que es va disputar, amb esportivitat i amb l'ambient d'un gran partit. L'equip dels germans Girabent hauran de començar a defensar el liderat; dissabte a casa contra el FC Cardedeu, el primer partit.