Primera final pel Primer Equip

El proper diumenge dia 15 d'abril a les 12.00 hores, el nostre Primer Equip disputarà la 28a jornada del campionat de la Segona Catalana contra el CF Parets, al Municipal Josep Seguer (Parets del Vallès).

 

Els dos equips situats a la part alta de la classificació (3r, CF Parets; 4t, CF Les Franqueses), voldran seguir amb opcions d'optar a l'ascens de categoria i per tant, el partit de demà serà una final pels dos equips. Els nois de Manolo Parralo i Jordi Jornet venen treballant fort, amb una dinàmica de cinc partits seguits sense perdre, que els ha situat a tan sols 4 punts de la promoció d'ascens. A més, a l'anada els franquesins van emportar-se el duel contra els paretans, en un partit força disputat que es va decantar pels nostres als últims instants, amb un gol de David Sánchez. Ara mateix, els dos equips estan separats per tan sols 3 punts, i en els últims 7 partits que queden per disputar-se intentaran aconseguir el número màxim de punts possible per aconseguir entrar a la zona de promoció.

 

És per aquest motiu, que animem a tots els jugadors, pares, mares, aficionats, socis i simpatitzants a venir a animar als nostres de cara a aquest partit tan important pels nostres. Ànims!!!