Nous calendaris oficials 18/19

Fins a cinc equips del nostre futbol base ja coneixen el calendari oficial de la nova temporada que enguany promet ser apassionant.

 

Per la seva part, el Cadet A, entrenat per Aitor i Pedro Caña, jugarà enguany al grup 8è de la Primera Divisió. S'estrenaran a casa contra l'EC Granollers, el dissabte 29 de setembre a les 13.00h mentre que debutaran al camp del FC Cardedeu el cap de setmana del 6-7 d'octubre. L'últim partit de lliga el jugaran a casa contra la Fundació UE Vic.

L'Infantil A, entrenat per Roger Pascual i Jordi Paredes, competirà al grup 8è de la Primera Divisió. S'estrenaran a casa contra el CE Lliçà d'Amunt el dissabte 29 de setembre a les 14.45h mentre que debutaran al camp de l'At.Vallès el cap de setmana del 6-7 d'octubre. Finalitzaran el campionat a casa contra el CF Olímpic La Garriga.

L'Infantil B, entrenat per Eric i Joan Girabent, jugarà al grup 4t de la Primera Divisió. Debutaran a casa contra el CD Masnou el diumenge 30 de setembre a les 15.00h mentre que ho faran a domicili al camp del CCE Tiana el cap de setmana del 6-7 d'octubre. Finalitzaran la lliga a casa contra el CE Vilassar de Dalt.

 

Pel que fa a equips de futbol 7, l'Aleví A, entrenat per Diego Rodríguez, Issam Marouan i Aleix Vilà, jugarà al grup 5è de la Primera Divisió. Debutaran a casa contra l'EC Granollers el dissabte 29 de setembre a les 11.45h, mentre que ho faran al camp del FC Sant Quirze Vallès el cap de setmana del 6-7 d'octubre. Acabaran la temporada a casa contra el Base Montcada CF.

I finalment, el Benjamí A, entrenat per Albert i Gerard Coll i Javi Gutiérrez, jugaran al grup 8è de la Primera Divisió. S'estrenaran a casa contra l'EC Granollers el diumenge 30 de setembre a les 11.45h mentre que ho faran a domicili al camp del CF Mollet UE el cap de setmana del 6-7 d'octubre. Finalitzaran la lliga a casa contra el CE Mercantil.

 

A continuació us adjuntem l'adreça web per anar a veure el calendari dels nostres, que també disposeu a l'apartat de cada equip a la secció de Futbol Base.

CADET A

INFANTIL A

INFANTIL B

ALEVÍ A

BENJAMÍ A

 

Esperem que la temporada sigui favorable als nostres i puguin aconseguir els objectius proposats a final de temporada.