La resta d'equips de F-7 coneixen el calendari oficial

Aquests darrers dies s'han publicat els calendaris de lliga de bastants equips del nostre futbol base i volem donar a conèixer com iniciaran aquests equips les seves respectives competicions.

 

L'Aleví C, entrenat per Jordi Vila i Lluís Figueras esperen completar una bona temporada en el grup 43 categoria aleví. S'estrenaran el cap de setmana del 7/8 d'octubre al camp del FC Vallgorguina mentre que debutaran a casa contra la UD Molletense el cap de setmana del 14/15 d'octubre. L'últim partit de lliga el jugaran al camp de l'EC Granollers.

L'Aleví D, entrenat per Sergio Castro, Alex Galante i Manel Belmonte esperen completar una bona temporada en el grup 45 categoria aleví. S'estrenaran el cap de setmana del 7/8 d'octubre al camp de l'Escola Pia mentre que debutaran a casa contra l'EC Granollers el cap de setmana del 14/15 d'octubre. L'últim partit de lliga el jugaran a casa contra la UD Lourdes.

L'Aleví E, entrenat per Carles Ventura i Gerard Casals esperen completar una bona temporada en el grup 42 categoria aleví. S'estrenaran el cap de setmana del 7/8 d'octubre al camp del CE Lliçà d'Amunt mentre que debutaran a casa contra el CF Ponent el cap de setmana del 14/15 d'octubre. L'últim partit de lliga el jugaran al camp del CF Caldes Montbui.

L'Aleví F, entrenat per Óscar Elvira i Alejandro López esperen completar una bona temporada en el grup 39 categoria aleví. S'estrenaran el cap de setmana del 7/8 d'octubre al camp del CF La Torreta mentre que debutaran a casa contra el CF Vilanova Vallès el cap de setmana del 14/15 d'octubre. L'últim partit de lliga el jugaran al camp de la PBB La Roca.

El Benjamí C, entrenat per Adrià Parra i Fran Hernández esperen completar una bona temporada en el grup 41 categoria benjamí. S'estrenaran el cap de setmana del 7/8 d'octubre al camp del CF Ponent mentre que debutaran a casa contra l'EC Granollers el cap de setmana del 14/15 d'octubre. L'últim partit de lliga el jugaran al camp del CF Ametlla Vallès.

El Benjamí D, entrenat per Manel Belmonte i Jesús Serrano esperen completar una bona temporada en el grup 43 categoria benjamí. S'estrenaran el cap de setmana del 7/8 d'octubre al camp del CE Lliçà d'Amunt mentre que debutaran a casa contra l'Escola Pia el cap de setmana del 14/15 d'octubre. L'últim partit de lliga el jugaran al camp de l'EC Granollers.

El Prebenjamí A, entrenat per Gerard Casals i Seho Sarr esperen completar una bona temporada en el grup 34 categoria prebenjamí. S'estrenaran el cap de setmana del 7/8 d'octubre al camp de l'EC Granollers mentre que debutaran a casa contra el CF Santa Eulàlia el cap de setmana del 14/15 d'octubre. L'últim partit de lliga el jugaran al camp del CF Parets.

El Prebenjamí B, entrenat per Joel Torres i Jandro Jiménez esperen completar una bona temporada en el grup 37 categoria prebenjamí. S'estrenaran el cap de setmana del 7/8 d'octubre al camp de la Unif. Sta.Perpètua mentre que debutaran a casa contra la UE Canovelles el cap de setmana del 14/15 d'octubre. L'últim partit de lliga el jugaran al camp del CE Llerona.

El Prebenjamí C, entrenat per Issam Marouan i Oriol Martínez esperen completar una bona temporada en el grup 39 categoria prebenjamí. S'estrenaran el cap de setmana del 7/8 d'octubre al camp de l'EC Granollers mentre que debutaran a casa contra la UE Sant Celoni el cap de setmana del 14/15 d'octubre. L'últim partit de lliga el jugaran al camp del CF Parets.

 

A continuació us adjuntem l'adreça web per anar a veure els calendaris dels nostres.

ALEVÍ C

ALEVÍ D

ALEVÍ E

ALEVÍ F

BENJAMÍ C

BENJAMÍ D

PREBENJAMÍ A

PREBENJAMÍ B

PREBENJAMÍ C

Esperem que la temporada sigui favorable als nostres i puguin aconseguir els objectius proposats a final de temporada.