La resta d'equips de F-11 coneixen el calendari oficial

Aquests darrers dies s'han publicat els calendaris de lliga de bastants equips del nostre futbol base i volem donar a conèixer com iniciaran aquests equips les seves respectives competicions.

 

El Juvenil A, entrenat per Martín Comelles i Nicolás Comelles esperen completar una bona temporada en el grup 33 categoria juvenil. S'estrenaran el cap de setmana del 7/8 d'octubre al camp de la PB Gualba mentre que debutaran a casa contra el CF Vilanova Vallès el cap de setmana del 14/15 d'octubre. L'últim partit de lliga el jugaran al camp del FC Cardedeu.

El Juvenil B, entrenat per Raul Alfonso i Fernando Andreu esperen completar una bona temporada en el grup 32 categoria juvenil. S'estrenaran el cap de setmana del 7/8 d'octubre al camp del CF Ripollet mentre que debutaran a casa contra el CF Ametlla Vallès el cap de setmana del 14/15 d'octubre. L'últim partit de lliga el jugaran al camp de la UE Castellar.

El Cadet B, entrenat per Antonio Salles i Antonio Ruiz esperen completar una bona temporada en el grup 40 categoria cadet. S'estrenaran el cap de setmana del 7/8 d'octubre al camp del CF Vilamajor mentre que debutaran a casa contra el CF Caldes Montbui el cap de setmana del 14/15 d'octubre. L'últim partit de lliga el jugaran al camp del FC Palau Solità.

El Cadet C, entrenat per Francisco González i Marc González esperen completar una bona temporada en el grup 38 categoria cadet. S'estrenaran el cap de setmana del 7/8 d'octubre al camp del CF Ametlla Vallès mentre que debutaran a casa contra la UE Mollet el cap de setmana del 14/15 d'octubre. L'últim partit de lliga el jugaran al camp del CF Lliçà d'Avall.

L'Infantil B, entrenat per Francisco Rodríguez i Carlos García esperen completar una bona temporada en el grup 53 categoria infantil. S'estrenaran el cap de setmana del 7/8 d'octubre al camp del CE Llerona mentre que debutaran a casa contra el CF Montmeló UE el cap de setmana del 14/15 d'octubre. L'últim partit de lliga el jugaran al camp de l'EC Granollers.

L'Infantil C, entrenat per Roger Pascual i Ivan Parra esperen completar una bona temporada en el grup 52 categoria infantil. S'estrenaran el cap de setmana del 7/8 d'octubre al camp de la UE Sant Celoni mentre que debutaran a casa contra el CE Llinars en la 4a jornada el cap de setmana del 28/29 d'octubre. L'últim partit de lliga el jugaran al camp del CF Santa Eulàlia.

 

A continuació us adjuntem l'adreça web per anar a veure els calendaris dels nostres.

JUVENIL A

JUVENIL B

CADET B

CADET C

INFANTIL B

INFANTIL C

Esperem que la temporada sigui favorable als nostres i puguin aconseguir els objectius proposats a final de temporada.