Els Alevins A i B i el Benjamí B ja coneixen el calendari oficial

Els dos equips Alevins que enguany formaran part de la Segona Divisió d'alevins i el Benjamí B, també de la Segona Divisió de benjamins ja coneixen el calendari oficial.

 

L'Aleví A, entrenat per Diego Rodríguez i Issam Marouan esperen completar una bona temporada en el grup 9 categoria aleví. S'estrenaran el cap de setmana del 30/09-01/10 a casa contra el CF Olímpic La Garriga mentre que debutaran al camp de la UE Canovelles el cap de setmana del 7/8 d'octubre. L'últim partit de lliga el jugaran a casa contra l'AEC Manlleu.

L'Aleví B, entrenat per David Sánchez i Oriol Carretero esperen completar una bona temporada en el grup 11 categoria aleví. S'estrenaran el cap de setmana del 30/09-01/10 a casa contra el Jabac Terrassa mentre que debutaran al camp de la UE Sant Fost el cap de setmana del 7/8 d'octubre. L'últim partit de lliga el jugaran a casa contra el FC Cerdanyola Vallès.

El Benjamí B, entrenat per Emilio Núñez i Ndane Gassama esperen completar una bona temporada en el grup 8 categoria benjamí. S'estrenaran el cap de setmana del 30/09-01/10 contra el CF Ametlla Vallès mentre que debutaran al camp del CF Olímpic La Garriga el cap de setmana del 7/8 d'octubre. L'últim partit de lliga el jugaran a casa contra el FC Cardedeu.

 

A continuació us adjuntem l'adreça web per anar a veure els calendaris dels nostres.

ALEVÍ A

ALEVÍ B

BENJAMÍ B

Esperem que la temporada sigui favorable als nostres i puguin aconseguir els objectius proposats a final de temporada.