Els Alevins A i B certifiquen la permanència

El passat cap de setmana, els nostres Alevins A i B van certificar la permanència al vèncer els seus respectius partits.

Pel que fa a l'Aleví A, va guanyar per 5-1 al CE Sabadell i suma 41 punts, la qual cosa permet mantenir la distància matemàtica suficient, precisament, contra el CE Sabadell, de més de 21 punts, que són els que falten per jugar-se. Els nois de Diego Rodríguez i Issam Marouan van completar un bon partit, tot i que els gols no van arribar fins a la represa, quan Ruben Díaz (3), Guim Segarra i Eric del Valle, van anotar els gols locals.

Així doncs, amb aquest resultat, el CF Les Franqueses gaudirà un any més de tenir l'Aleví A a la Primera Divisió d'Alevins.

 

Per la seva part, l'Aleví B va consolidar la seva presència un any més a la Segona Divisió després de vèncer a la Unif. Santa Perpètua per 3-1. Els nois d'Óscar Viéguez, Alejandro López i Ivan Parra sabien que una victòria els assegurava la permanència a casa i així ho van fer. Els gols de Nil Maresch (2) i Alpha Ousmane Diallo van permetre sumar els tres punts i seguir un any més a la categoria set jornades abans de finalitzar el Campionat.

D'aquesta manera, i a l'espera dels Alevins C i D, continuarem jugant un any més, com a mínim, a la Segona Divisió.

Enhorabona nois!!!