EL CF LES FRANQUESES DIU PROU !!!!!!

Els informen, que degut a la falta de solucions dels problemes que estem tenim com a club durant tota aquesta temporada i també l'anterior, amb respecte a la gestió totalment injusta e inadequada que estan fent els responsables del Patronat Municipal d'Esports, ens veiem obligats a pendre mesures reivindicatives per poder buscar solucions a aquests problemes tant importants.

El proper dimarts dia 15/01/2109 a les 18.30 h. fins les 19.30 h. aproximadament, farem un entrenament/convocatòria reivindicatiu de tots els equips del club, i també de tots els pares, mares i familiars que vulguin donar suport a aquest acte.

Aquest entrenament/convocatòria reivindicatiu és farà davant del Complex Esportiu de Corro d'Avall (davant de l'entrada del pavelló i piscines cobertes/al costat del camp de futbol). És convocarà a tots els equips de futbol base del club a les 18.15 h., i a les 18.30 h. iniciarem les activitats programades. Els entrenadors de cada equip li donaran tota l'informació rellevant a la convocatoria i activitats d'aquest acte.

Els tenim que informar que des de el Sr. Juan Antonio Corchado (regidor d'esports i màxim responsable de l'organ de govern del Patronat Municipal d'esports), es va fer càrrec ara fa dos anys aproximadament, les decisions que es prenen a aquest organisme són totalment partidistes i sense un criteri mínimament objectiu i imparcial, perjudicant sistemàticament al nostre club i evidentment per beneficiar de forma molt sectària al CF Bellavista Milán.

Els informen que aquest senyor resideix al barri Bellavista des de fa temps,  i a més la seva dona és la presidenta de l'associació de veïns del barri Bellavista i aquest senyor és cap de llista del PSC a l'alcaldia del municipi de Les Franqueses del Vallès.

Els informem de diverses qüestions molt importants i que serien les següents:

1. Qüestions econòmiques que ens estan perjudicant de forma important i que serien les següents: Tenim les subvencions municipals directes congelades de de fa dues temporades, i mentrestant han aumentat la partida municipal de subvencions directes a les entitats esportives del municipi aproximadament un 10 % als últims anys, es a dir que hi han altres entitats que si els incrementen les subvencions directes, però NO a la nostra entitat, i com tots sabem les despeses s'incrementen cada any (temporada).

2. Qüestions de gestió esportiva que ens han perjudicat i ens estant perjudicant a l'actualitat i serien les següents: Temporada 2017/2018, entre altres qüestions de canvis d'horaris continus d'entrenaments, cancelacions d'entrenaments, i entrenaments en espais reduits, etc ...que ens van fer passar, hi ha un fet destacat i és que durant gran part de la temporada ens van fer entrenar a tres equips prebenjamins (nens de 5-6 anys) de 19 h. a 20.15-20.30 h. EN PLE HIVERN i patint temperatures totalment inadequades per aquestes edats i mentrestant el CF Bellavista Milán ocupant el camp (tot el camp anexe de Corró d'Avall), on haviem d'entrenar nosaltres a la primera franja horaria (de 17.30 a 18.45 h.), amb 3-4 jugadors (porters) ocupant tot el camp. Vam tindre moltes reunions per intentar solucionar aquest problema i no el van solucionar, fins pràcticament el tram final de temporada i de forma parcial. Temporada 2018/2019, Tenin els mateixos problemes que la temporada anterior (canvis continus d'horaris d'entrenaments, cancelacions d'entrenaments i entrenaments en espais reduits, etc..., però ja portem uns quans mesos (des de l'inici de temporada) que diversos equips no tenen el camp adequat per poder entrenar. Diversos equips de nens de 9-10 anys entrenant de les 20 h. a les 21.30 h. EN PLE HIVERN, nens de 13-14 anys finalitzan l'entrenament a les 22.30 h. i sortint de les instal.lacions del camp de futbol al voltant de les 23 h., mentrestant cap equip del CF Bellavista Milán pateix aquests problemes que si PATEIXEN ELS NOSTRES EQUIPS.

3. Es per aquests motius i altres que no citem, que DEMANEM LA SEVA COL.LABORACIÓ I PARTICIPACIÓ EN AQUEST ACTE REIVINDICATIU DEL PROPER DIMARTS DIA 15/01/2019

Moltes gràcies per tot i rebin una cordial salutació

La junta directiva, president i coordinació general del club.