El Cadet A, l'Infantil A i el Benjamí A ja coneixen el calendari oficial

Els tres equips que enguany formaran part de la Primera Divisió de les seves respectives categories ja coneixen el calendari oficial.

El Cadet A, entrenat per Luis Angel Andrés i Rubén Moreta esperen completar una bona temporada en el grup 8 categoria cadet. S'estrenaran el cap de setmana del 30/09-01/10 a casa contra el FC Cardedeu mentre que debutaran al camp de l'AEC Manlleu el cap de setmana del 7/8 d'octubre. L'últim partit de lliga el jugaran a casa contra el CE Bigues.

L'Infantil A, entrenat per Aitor Caña i Pedro Caña esperen completar una bona temporada en el grup 8 categoria infantil. S'estrenaran el cap de setmana del 30/09-01/10 a casa contra l'EC Granollers mentre que debutaran al camp del CE Moià el cap de setmana del 7/8 d'octubre. L'últim partit de lliga el jugaran a casa contra el CF Torelló.

El Benjamí A, entrenat per Óscar Viéguez i Eric del Villar esperen completar una bona temporada en el grup 8 categoria benjamí. S'estrenaran el cap de setmana del 30/09-01/10 contra l'EC Granollers mentre que debutaran al camp del CD Gimnàstic Manresa el cap de setmana del 7/8 d'octubre. L'últim partit de lliga el jugaran a casa contra el Base Montcada CF.

 

A continuació us adjuntem l'adreça web per anar a veure els calendaris dels nostres.

CADET A

INFANTIL A

BENJAMÍ A

Esperem que la temporada sigui favorable als nostres i puguin aconseguir els objectius proposats a final de temporada.