Crònica del 38è Trofeu Electrocamps

El passat diumenge dia 26 d'agost es va celebrar la 38a edició del Trofeu Electrocamps, celebrada com cada any per aquestes dates amb l'objectiu de preparar l'equip de cara a l'inici de la competició oficial. Enguany els equips convidats van ser el CF Olímpic La Garriga i el CF Lliçà de Vall.

El primer partit el van disputar els dos equips convidats, el CF Olímpic La Garriga i el CF Lliçà de Vall, partit que es va resoldre amb el resultat de 3-0 favorable als garriguencs. En el segon partit, el CF Les Franqueses va entrar en joc i va disputar el seu primer partit contra el CF Lliçà de Vall, amb resultat final de 2-0, amb gols d'Aleix Aguilar i Gerard García. I en el tercer i últim partit de la jornada el CF Les Franqueses va tornar a vèncer, de nou, per 2-0, aquest cop contra el CF La Garriga, amb gols de Guillem Resina i Maude Balde.

La classificació final del torneig ha estat la següent: en primer lloc el CF Les Franqueses, seguits del CF Olímpic La Garriga i el CF Lliçà de Vall.

Recordar que abans de començar la temporada oficial el proper dissabte 1 de setembre, el primer equip jugarà l'últim amistós de la pretemporada el proper dimarts dia 28 d'agost a les 21.15h al camp de la UE Canovelles. Acte seguit, els nostres debutaran en competició oficial el dissabte davant la UD At. Gramanet al Mpal. de Corró d'Avall.