Campions de la VIII edició del Trofeu Ajuntament

El CF Les Franqueses es va proclamar campió de la VIIIa edició del Trofeu Ajuntament de Les Franqueses després de derrotar al Bellavista Milan per 5-0 a les semifinals amb gols de Maude Balde (2), Julian Adarve, Kevin Caballero i Marc Carmona. En l'altra semifinal, la US Corró d'Amunt va vèncer al CE Llerona als penals en un partit força disputat.

 

En la jornada del dijous, en la disputa pel tercer i quart lloc, el CE Llerona va aconseguir la victòria contra el Bellavista Milan per 1-2. Tot seguit, es va disputar la final entre el CF Les Franqueses i la US Corró d'Amunt, amb resultat final de 8-0 amb gols de Saidou Diallo (3), Víctor García (2), Maude Balde, Maha Tunkara i Isaac Rubio.

Al final de l'encontre es va fer la cerimònia de l'entrega de trofeus per part del gerent del Patronat Municipal d'Esports, Pep Campaña.

 

Amb aquest triomf els franquesins es tornaran a centrar en el compromís de lliga que disputaran aquest proper dissabte dia 8 de setembre al camp del CS Juan XXIII a les 19.30h.