Calendaris oficials F-7

Després de conèixer els calendaris respectius de l'Aleví A i Benjamí A, la resta d'equips de F-7 del nostre futbol base ja coneixen el calendari oficial d'aquesta temporada 2018/19.

 

Per la seva part, l'Aleví B, entrenat per Óscar Viéguez, Alejandro López i Ivan Parra, jugarà enguany al grup 10è de la Segona Divisió. S'estrenaran a casa contra el CF Vilanova Vallès el diumenge 30 de setembre a les 10.15h, mentre que debutaran al camp de l'AEC Manlleu el cap de setmana del 6-7 d'octubre a les 10.00h. L'últim partit de lliga el jugaran a casa contra el Club Gimnàstic Manresa.

L'Aleví C, entrenat per Eric Girabent i Arnau Girabent, competirà al grup 32è de la Tercera Divisió. S'estrenaran al camp del CF Montmeló UE el dissabte 6 d'octubre a les 11.30h, mentre que ho faran a casa contra el CF Caldes Montbui el cap de setmana del 13-14 d'octubre a les 10.15h. Finalitzaran el campionat al camp del CF Olímpic La Garriga.

L'Aleví D, entrenat per Carles Ventura, Oriol Garriga i Gerard Casals, jugarà al grup 29è de la Tercera Divisió. Debutaran a casa contra el FC Cardedeu el diumenge 14 d'octubre a les 10.15h mentre que ho faran a domicili el cap de setmana del 13-14 d'octubre contra el CF Mollet UE. Finalitzaran la lliga al camp de l'EC Granollers.

L'Aleví E, entrenat per Emilio Núñez i Ndane Gassama, competirà al grup 27è de la Tercera Divisió. Debutaran al camp del CE Bigues el dissabte 6 d'octubre a les 11.15h, mentre que ho faran a casa contra la UD Molletense el cap de setmana del 13-14 d'octubre. Finalitzaran la lliga al camp de la Unif. Sta.Perpètua.

L'Aleví F, entrenat per Manel Belmonte i Sergi Vito, jugarà al grup 31è de la Tercera Divisió. Debutaran al camp de la UE Sant Fost el dissabte 6 d'octubre a les 09.30h, mentre que ho faran a casa contra el CF Caldes Montbui el cap de setmana del 13-14 d'octubre. Finalitzaran la lliga al camp del CE Llerona.

L'Aleví G, entrenat per Òscar Elvira i Gerard Blanch, competirà al grup 30è de la Tercera Divisió. Debutaran al camp de la UD Molletense el dissabte 6 d'octubre a les 12.00h, mentre que ho faran a casa contra l'EFB Sentmenat el cap de setmana del 13-14 d'octubre. Finalitzaran la lliga al camp del CF Ponent.

 

Pel que fa als benjamins, el Benjamí B, entrenat per Issam Marouan i Saidou Diallo, competirà al grup 8è de la Segona Divisió. Debutaran a casa contra el FC Cardedeu el dissabte 29 d'octubre a les 09.00h, mentre que ho faran a domicili el cap de setmana del 06-07 d'octubre contra l'OAR Vic. Finalitzaran el campionat a casa contra el CF At.Riudeperes.

El Benjamí C, entrenat per Òscar Elvira i Agustín Salinas, competirà al grup 23è de la Tercera Divisió. Debutaran al camp del CF Vilamajor el diumenge 7 d'octubre a les 11.15h, mentre que ho faran a casa contra la UE Sant Fost el cap de setmana del 13-14 d'octubre. Finalitzaran la lliga al camp del CE Lliçà d'Amunt.

El Benjamí D, entrenat per Alejandro López i Oriol Carretero, competirà al grup 22è de la Tercera Divisió. Debutaran al camp de CE La Llagosta el dissabte 6 d'octubre a les 10.00h, mentre que ho faran a casa contra el CF Olímpic La Garriga el cap de setmana del 13-14 d'octubre. Finalitzaran la lliga al camp del CE Llinars.

 

A continuació us adjuntem l'adreça web per anar a veure el calendari dels nostres, que també disposeu a l'apartat de cada equip a la secció de Futbol Base.

ALEVÍ B

ALEVÍ C

ALEVÍ D

ALEVÍ E

ALEVÍ F

ALEVÍ G

BENJAMÍ B

BENJAMÍ C

BENJAMÍ D

 

Esperem que la temporada sigui favorable als nostres i puguin aconseguir els objectius proposats a final de temporada.