37è Trofeu Electrocamps

Com cada any, cap a finals d'agost el CF Les Franqueses celebra el Trofeu Electrocamps que enguany arriba ja a la 37ª edició. Enguany tindrà lloc el diumenge dia 27 d'agost al Mpal. de Corró d'Avall. Els franquesins jugaran contra el CE Llavaneres, equip del grup 2n de la segona catalana i contra el CF Olímpic La Garriga, equip que aquest any jugarà al grup 5è de la tercera catalana.

A les 17,00h jugaran el primer partit el CE Llavaneres i el CF Olímpic La Garriga. A les 18,00h el perdedor del primer partit s'enfrontarà a l'amfitrió, el CF Les Franqueses i a les 19,00h serà el guanyador del primer partit el que s'enfrontarà als nostres. Un cop finalitzats els partits es preveu l'entrega de trofeus a les 20,00h.

Aquest triangular és possible gràcies a la col·laboració del patrocinador del poble, el Sr. Marcel Camps, i que des de fa 37 anys se celebra aquest trofeu en nom seu.

Aprofitem l'avinentesa per animar-vos a venir a veure els nois de Manolo Parralo i Jordi Jornet en la que seria la presentació de cara als aficionats.